Encaustique "NB" Wichs - Geléist!

Plus d'informations
il y a 3 ans 6 mois - il y a 3 ans 6 mois #532 par admin
Réponse de admin sur le sujet Encaustique "NB" Wichs - Geléist!
Hei ass d'Léisung vum Stéphane Simonis a Philippe Aschman:

NB = Nürnberger Bund, war e groussen Tëschenhändler bei dem de Lassner iwwert vill Joeren Wueren bestallt huet.

Villmools Merci!
Dernière édition: il y a 3 ans 6 mois par admin.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 3 ans 8 mois - il y a 3 ans 8 mois #523 par admin
Réponse de admin sur le sujet Encaustique "NB" Wichs - Geléist!
hei ass eng Foto vum Tom Mettenhoven vun der Wix NB vun der Maison Lassner :


Wien huet dës Wix gemaach?

Villmools Merci
Dernière édition: il y a 3 ans 8 mois par admin.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 4 ans 6 mois - il y a 4 ans 6 mois #377 par jmo
Réponse de jmo sur le sujet Encaustique "NB" Wichs - Geléist!
hei eng Info vum André Bremer:

"betreff NB WICHS fënnt een z.B. am LW Ausgabe vun 1950/03/29 eng PUB vun der Maison Lassner:

ALLEINVERKAUF DES GUTEN NB BODENWACHS 1 PFUND DOSE 34.- "

Villmools Merci!


weider hun ech dropshin folgendes fonnt:

Pub Lassner: N.B. Bodenwachs 6,5 fr (LW: 6.1.1936)
Dernière édition: il y a 4 ans 6 mois par jmo.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 4 ans 6 mois - il y a 4 ans 6 mois #376 par admin
Encaustique "NB" Wichs - Geléist! a été créé par admin


Mir sichen Informatiounen iwwert d'Encaustique supérieure "NB" Wichs

"NB" = Marque déposée
Logo: Trichter - entonnoir

Ass dëst eng lëtzebuerger Marque?
Wa jo wien huet déi produzéiert?
Vu wéini bis wéini?
Wou?

Villmools Merci am Viraus fir all Info!

Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
Dernière édition: il y a 4 ans 6 mois par admin.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Temps de génération de la page : 0.091 secondes
Aller au haut